Offertes vergelijken, geld besparen…

Je wilt graag een mediator inhuren voor conflictbemiddeling. Waar start de zoektocht naar de juiste bemiddelaar voor jouw conflict?

Wij hebben een offerteservice opgezet waardoor je binnen enkele minuten vrijblijvende prijsvoorstellen ontvangt van mediators werkzaam in of nabij jouw woonplaats. Het grootste voordeel van dit systeem is dat je snel inzicht krijgt in het uurtarief dat de mediator vraagt voor mediation.

Door de offertes te vergelijken op prijs en aanbod kan je eenvoudig bepalen of de juiste conflictbemiddelaar er tussen zit. Ondanks dat alle aangesloten mediators ingeschreven zijn bij de KvK en gecheckt is het raadzaam om zelf ook nog even goed onderzoek te naar de belangstellende partijen. Bekijk reviews en de website, kijk of het bedrijf aangesloten is bij brancheorganisaties en ga met ze in gesprek.

Het doen van een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Start de offerteaanvraag

Wij vragen je om alle gegevens correct in te vullen. Jouw e-mail en telefoonnummer worden enkel en alleen gebruikt om de aanvraag te valideren en de offertes naar toe te sturen. De vragen met een (*) zijn verplicht.